Rabac na dlanu

Best price

Vaš smještaj za vrijeme odmora u Rapcu

Apartmani Palma su savršeno mjesto za smještaj za vrijeme odmora ove godine. Rabac vam je na dlanu u Apartmanima Palma - uživajte u svemu što vam nudi uz pogled na Rabački zaljev koji oduzima dah.
Apartmani Palma nude nov i moderan smještaj koji zadovoljava potrebe svih gostiju, a koji se nalazi samo nekoliko koraka od plaže, kafića i galerija.

7
Apartmana
28 - 160m²
Kvadrature apartmana
Besplatan internet
Besplatan internet
Klima
uređaj
Klima uređaj
Kućni ljubimci su dobrodošli
Kućni ljubimci su dobrodošli
Grill
Grill

Smještaj

Smještaj za vrijeme odmora u Apartmanima Palma je poseban, opuštajući i nezaboravan, i sve što vam treba vam je na dohvat ruke. Zajednički prostor za roštiljanje je dostupan na prvom katu.

Apartmani Palma imaju ekskluzivne terase i balkone s pogledima na more i šume. Nekoliko apartmana nudi staklene balkone s pogledima prema Rabačkom zaljevu, marini i centru grada.

Saznajte više Cjenik apartmana

Destinacija

Istra je kutak svijeta koji posjetiteljima nudi na tisuću skrivenih kutaka za istraživanje i uživanje - koliko god puta se vratili u Istru, ona će vam uvijek ponuditi novu tajnu za razotkrivanje. Apartmani Palma su idealna baza za istraživanje Rapca, romantičan i dinamičan morski gradić koji nudi sve ono najbolje od istarskog turizma, uz mogućnost putovanja i istraživanje gradova u blizini poput Labina, Pule i Rovinja.

Istraživanje okolice

Samo nekoliko metara od Apartmana Palma možete uroniti u kristalno čistu vodu sjevernog Jadrana. Malo dalje i naići ćete na sadržaj kojeg samo Istra nudi - vinske ceste, riblje tržnice i međunarodno priznate restorane. Želite više? Krenite na sjever ili zapad i uživajte u pogledima sa brežuljaka na vinograde i šume prepune tartufa dok istražujete gradove na brežuljcima poput Rovinja, Grožnjana, Motovuna i više.

Saznajte više

Rabac

Rabac i okolica stimuliraju sva osjetila, sa pogledima koji se protežu od dubokog plavenila do tamnog zelenila, uz miris i šum mora i šume. Apartmani Palma nalaze se u blizini plaža, wellness centara, trekking staza i više, stoga se možete opustiti na način koji je vama najbolji.

Saznajte više

Aktivan odmor

Volite sunce i more ali biste radije proveli aktivan i uzbudljiv odmor? Apartmani Palma su savršeno mjesto za organizaciju takvog odmora. Rabac je prepun staza za bicikliranje i trekking, sportskih terena za različite sportove kao i wellness centara gdje možete provesti umirujuće jutro ili popodne.
Morski ste tip? Iznajmite plovilo i istražite skrivene plaže i uvalice do kojih možete doći samo morskim putem ili istražite morsko dno dok ronite. Neovisno o sportu kojeg želite, Rabac ima nešto za vas.

Saznajte više

Kako do nas

Apartmani Palma se nalaze u samom centru dinamičnog obalnog gradića Rapca. Obzirom da se nalaze na brežuljku, Apartmani Palma imaju prekrasan pogled na Rabac, Rabački zaljev i okolno more i prirodu.

Rabac se nalazi samo nekoliko kilometara od grada Labina u Istri. Put iz Labina do Rapca vas vodi na prekrasnu vijugavu cestu s koje se vizure protežu na more i mediteransku floru okolice.

 

Vaši domaćini

Obitelj Juričić sa zadovoljstvom vas ugošćuje u njihovom novosagrađenom domu. Uporno su radili kako bi zadovoljili potrebe svojih gostiju sa jedinstvenim i prekrasnim smještajnim kapacitetima. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili posebnih potreba, slobodno im se obratite.

Dva desetljeća iskustva u turizmu naučilo nas je da je svaki gost važan. Veselimo se time da ćemo ustrajati u ovom poslu i u narednim desetljećima i nastaviti nuditi gostima kvalitetan i udoban smještaj.